Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Les carrosses de l'Anunci de Morella ja coneixen l'ordre de la desfilada

43 grups amb més de 1.300 persones participen en aquesta gran batalla de confeti amb més de 50 tones de papers de colors. La comitiva estarà encapçalada pels 14 vehicles infantils i seguidament aniran les 27 d'adults

Cultura 20/07/2023 Redacció Redacció
IMG_2207

Ahir es va celebrar una reunió a la Sala del Justícia per a definir la desfilada en l'Anunci del LV Sexenni de Morella. D'aquesta manera, els 43 grups que participaran en la festa, amb més de 1.300 persones, estan distribuïts en 14 carrosses infantils i 27 d'adults. Les carrosses infantils encapçalaran la desfilada per ordre d'edat, mentre que la resta es va decidir mitjançant un sorteig.

Les carrosses infantils seran: Fruitetes morellanes, Tadeo Jones, La liem a l'espai, Morella 9 ¾, Sonrisas, Disneyland Morella, Coco, Encanto, Steampunk, La volta al món, Quintos 2028, Morella mundial, Boxing club i Quintos 2025. A continuació, desfilaran: La Movida, CIRCUStàncies, Mulán, Tarot del fuego, Mario Kart, Benidorm Fest, Morella people, Quintos 2018, Elrow Morella, Vikings '05, Valhalla, Morella egipcia, Alicia a l'Anunci de Morella, San Patricio, Aloha, El señor de los anillos, Hippies, Els encants del bosc, Safari Morella, La ruta del bakalao, Vikings of Emastresgaard, Scooby-Doo, Samba do Brasil, Morellabowl, Fallera Calavera, Morella music awards, Kintos del Olimpo, Morelladon Park i Welcome to 20's.

En les pròximes setmanes, es convocarà una altra reunió per a coordinar la pujada de les carrosses fins a Morella el divendres 25 d'agost. Aquest desplaçament des de l'Hostal Nou fins a la ciutat està previst que comence a les 16.00 hores. A més, es tancaran la resta d'actes amb els i les membres de les carrosses, com la desfilada de disfresses i la col·locació dels vehicles al placet de l'església, Sant Francesc i el Pla dels Estudis.

L'Anunci es celebra cada sis anys, l'any anterior al Sexenni. Aquestes dues festes no s'entenen l'una sense l'altra i comparteixen les distincions de Manifestació Representativa del Patrimoni Cultural Immaterial, Festa d'Interés Turístic Nacional i Bé d'Interés Cultural Immaterial. L'Anunci tindrà lloc des del 25 fins al 27 d'agost amb una gran festa de disfresses i carrosses que inundarà la ciutat de confeti, juntament amb altres actes tradicionals com el pregó. Les carrosses estan confeccionades, moltes d'elles, amb paper de seda i un intens treball artesanal. A més, es llançaran fins a 50 tones de confeti pels carrers de la ciutat.

Te puede interesar

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

sdwdd

El PSPV-PSOE acusa al conseller d'Educació de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda"

Redacció
Política 22/09/2023

El portaveu socialista d'Educació a les Corts Valencianes, el castellonenc Jose Luis Lorenz, ha acusat el conseller d'Educació, José Antonio Rovira, de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda a la Comunitat Valenciana"

Newsletter