L'Ajuntament d'Onda ha aconseguit, per part de la Conselleria de Cultura de la Generalitat Valenciana, un total de 10.000 euros per a substituir l'enllumenat

Aquesta quantitat és el màxim concedit en la línia de subvenció per part del govern autonòmic.

General 24 de julio de 2023 Redacció Redacció
IMG_2255

La regidora de Turisme, María Baila, ha assenyalat que "amb aquesta inversió donem un pas més en el nostre objectiu d'afegir qualitat turística i millorar l'experiència del visitant". L'edil també ha afegit que "aquesta actuació ens permetrà millorar en eficiència energètica i garantir la seguretat del nostre patrimoni".

En l'interior d'aquest museu, situat en l'albacar o plaça interior, es troba una exposició permanent que mostra un recorregut per les diferents civilitzacions que van habitar la ciutat d'Onda, a través d'un gran nombre de troballes arqueològiques de gran valor històric. Destacable és el magnífic i singular conjunt de yeseries musulmanes que s'exhibeix, procedents d'una casa palatina hispano-musulmana de principis del segle XIII que es trobava al Centre Històric. Molt interessant i recomanable és l'audiovisual que es projecta sobre les Yeseries i que relata la història de la fortificació durant el període de govern musulmà i de com aquesta va ser conquerida pel rei Jaume I.

Te puede interesar
Lo más visto