La piscina del Termet ha ampliat a dos els carrils per a socis després del tancament de la temporada pels clubs i grups autoritzats

Els usuaris del Servei Municipal d'Esports (SME) poden accedir també des del 23 de juny a la piscina del Club de Tennis, gràcies al conveni amb l'entitat

General 26 de julio de 2023 Redacció Redacció
IMG_2281

El regidor d'Esports, Javier Serralvo, ha destacat que a mesura que els clubs i grups autoritzats van tancant la temporada, es van alliberant espais en la piscina per al seu ús pels socis de l'SME. A més, ha recordat que els socis també tenen a la seua disposició la piscina del Club de Tennis des del passat 23 de juny, gràcies a un conveni que s'ha mantingut des de fa anys.

Serralvo ha demanat disculpes als usuaris per les molèsties que la limitació de carrils pot haver generat i ha recalcat la importància de compaginar el bany lliure amb l'ús de la piscina per als entrenaments dels socis i dels clubs i grups d'associacions. Amb aquesta ampliació de carrils, milloren les condicions per a la pràctica de la natació, el bany i l'oci.

El regidor també ha informat que la piscina coberta Yurema Requena es tancarà al públic el pròxim 4 d'agost, com cada any, per a realitzar les necessàries tasques de manteniment abans de l'inici de la nova temporada. A més, ha recordat que hi ha una zona de pícnic al costat de la platja del Millars amb accés directe des del recinte de la piscina, on els usuaris poden menjar o gaudir de l'entorn amb vistes al riu.

Te puede interesar
Lo más visto