L'internacional SUB20 Àlvar Martínez s'uneix al Amics Castelló per a la pròxima temporada 23-24

El disseny del Amics Castelló per a la temporada 23-24 continua avançant amb la contractació del jove Àlvar Martínez

Esports 28 de julio de 2023 Redacció Redacció
IMG_2295

Àlvar, de 20 anys i 2 metres d'altura, pot jugar tant en la posició d'escorta com d'aler. Actualment és internacional amb la selecció espanyola SUB20, sent un dels jugadors amb major projecció en el bàsquet espanyol.

La temporada passada va jugar en el Baloncesto Talavera, en la lliga LEB Plata, fent una bona actuació amb 10,2 punts per partit, una mitjana de 5,7 rebots i una valoració mitjana de 11,6.

Durant aquest mes de juliol, va participar en el Campionat d'Europa SUB20, aconseguint la desena plaça, ja que la selecció va caure en vuitens de final davant Israel, que finalment seria una de les seleccions semifinalistes.

Juan A. Orenga parlava així del nou fitxatge: "Àlvar és un jugador molt fort, va molt agressiu cap a l'aro i té un poder físic important que ens ajudarà molt. Pot aportar molta intensitat tant en defensa com en l'atac i té moltes ganes de continuar progressant i de seguir creixent com a jugador".

Amb Àlvar Martínez, ja són nou els jugadors que formen part de la plantilla del Amics Castelló per a la pròxima temporada.

Te puede interesar
Lo más visto