L’Aplec dels Ports tanca les actuacions nocturnes amb gran participació del públic

L’escenari Aladre ha acollit les principals actuacions musicals amb una audiència entregada durant les tres nits. Aquesta vesprada tindrà lloc l’acte de cloenda amb els concerts de La Llavor, NIUSS i La Malavida

30 de julio de 2023 Redacció Redacció
IMG_2323

La 44a edició de l’Aplec dels Ports encara la darrera jornada amb una gran participació en totes les activitats fins ara realitzades. L’escenari Aladre ha estat l’escenari principal per a les actuacions musicals i nocturnes durant els tres dies, amb un públic que ha demostrat un gran entusiasme fins a hores d’alt matí. Aina Palmer, El Diluvi, Xavi Sarrià, Tesa, Maluks i Auxili, així com altres artistes, han fet vibrar als assistents a l’Aplec.

A més de les actuacions musicals, les activitats culturals, tallers i xerrades també han tingut una gran afluència al l’escenari Falcí. L’espai Trill ha rebut un gran nombre de persones, especialment en la seua inauguració divendres i durant tot el dissabte. Els més menuts han gaudit dels Trobadorets. Els monòlegs de Riures en valencià han captivat al públic amb el seu humor. Els moments de tardeo també han comptat amb una gran afluència fins a la nit.

Lo más visto