Andrés Roig fa història al convertir-se en el primer jugador 100% format al Club Amics del Bàsquet que jugarà en el primer equip de la lliga LEB Oro

Andrés, que juga com a base, ha estat en el club des de ben xicotet i ha passat per totes les categories, la qual cosa suposa un assoliment significatiu tant per a ell com per al club

Esports 30 de julio de 2023 Redacció Redacció
IMG_2325

Encara que ja havia sigut convocat en temporades anteriors, aquesta serà la primera vegada que Andrés tindrà fitxa en el primer equip. L'entrenador Juan A. Orenga va confiar en ell la temporada passada, el que li va permetre participar en entrenaments i partits tant a casa com fora.

En les últimes temporades a la lliga EBA, Andrés Roig ha tingut destacades actuacions, sent un dels jugadors clau per a mantenir el filial de l'Amics Castelló en la seua categoria. Durant la temporada 22-23, va promediar 14,3 punts, 5,6 rebots i 3,1 assistències per partit, amb una valoració total de 18,7, el que el converteix en un dels millors bases de la lliga EBA.

Andrés va expressar la seua emoció per aquest nou repte i la responsabilitat d'estar en el primer equip, i va agrair la confiança que l'entrenador va dipositar en ell. Amb la seua incorporació, junt amb la de Pedro López, l'Amics Castelló tindrà dos jugadors de la seua cantera jugant en la LEB Oro al mateix temps, un altre feta històrica per al club.

Te puede interesar
Lo más visto