El jugador de la pedrera de Burriana, que va arribar al Amics Castelló amb 15 anys quan era cadet

Després d'estar la temporada passada amb el primer equip però amb fitxa de l'equip de lliga EBA, Pedro López continuarà un any més en el club de Castelló, aquesta vegada amb fitxa de LEB Oro

Esports 30 de julio de 2023 Redacció Redacció
IMG_2327

MAquesta generació també va aconseguir consolidar al segon equip en la lliga EBA, sens dubte una de les millors generacions de jugadors del club que continua donant fruits.

Pedro va tenir un parèntesi al club de Castelló quan va fitxar pel Cartagena en lliga EBA, on va aconseguir l'ascens a LEB Plata, però després de no renovar amb l'equip murcià, el aler de Burriana va tornar al Amics Castelló.

Pedro va valorar així la seva incorporació a la primera plantilla com a jugador de ple dret, "afronto un nou repte amb molt d'orgull i il·lusió, ja que vaig entrar al club amb 15 anys i jugar a la primera plantilla és un somni i porto molts anys treballant per aquest moment".

A més, Pedro va parlar sobre els seus objectius personals a l'equip, "aportar el que jo puga per a fer l'equip millor i sobretot amb el meu esforç. Estic a disposició de tot el que em demanen els entrenadors", va afirmar Pedro, que pensa que s'està formant un equip per a jugar bé al bàsquet i que la gent gaudirà veient al Amics Castelló al Ciutat la pròxima temporada.

Te puede interesar
Lo más visto