Paula Bruno és la nova Reina de la Vila de Nules per a les festes de l’any 2023

Nules ja compta amb nova Reina de la Vila per a les festes de l'any 2023, Paula Bruno Gutiérrez serà l'encarregada de representar els nulers i les nuleres al llarg d'aquest any

Cultura 31 de julio de 2023 Redacció Redacció
IMG_2334

En l'acte de presentació que ha tingut lloc dissabte al Teatre Alcázar, la jove Paula Bruno va estar acompanyada per les dames de la seua Cort d'Honor, Balma González, Musa de la Música; Carmen Lengua, dama del barri de Sant Joan; Lucía Merino, dama del raval de Sant Xotxim; i Teresa Vicent, dama de la Caixa Rural Sant Josep.

L'acte va servir també per a acomiadar a la Reina de la Vila de Nules 2022, Paula Casino Busto, i fer-li un reconeixement per la tasca desenvolupada en aquest darrer any. El mantenidor de l'acte i encarregat de donar-li l'esplendor mitjançant la paraula va ser José M. Amiguet, conegut fill de Nules, Director de Desenvolupament Institucional a la Universitat CEU Cardenal Herrera i Degà de la Facultat d'Humanitats i Ciències de la Comunicació del CEU Cardenal Herrera.

Les associacions i les entitats del municipi i representants de poblacions de la província com ara Tales, la Llosa, Ribesalbes, Xilxes, la Vilavella, les Alqueries, Moncofa, Sogorb, Almassora, la Vall d'Uixó, Borriana i Vila-real també han volgut acompanyar la nova representant de Nules en el seu acte de presentació.

Amb aquest acte, Nules es prepara per a començar al mes d'agost les seues festes patronals en honor a Sant Bartomeu, uns festejos que compten amb el distintiu de Festa d'Interés Turístic Provincial.

Te puede interesar
Lo más visto