Marta Barrachina aplaudeix l'esforç dels atletes del Club Atletisme Playas de Castelló, que s'han alçat amb més de 100 medalles en els campionats d'Espanya

La presidenta de la Diputació Provincial destaca el sacrifici d'aquests joves que han triat dedicar les seues vides a l'atletisme i que han aconseguit uns resultats que fan sentir orgullosa a la província tant a nivell nacional com internacional

Esports 03 de agosto de 2023 Redacció Redacció
IMG_2369

En una recepció oficial al Palau Provincial de les Aules, Marta Barrachina ha tingut l'oportunitat de conèixer de primera mà els testimonis d'aquests esportistes que s'han consagrat en aquesta exigent disciplina. El Club Atletisme Playas de Castelló s'ha convertit en un referent europeu en aquest esport i en els últims campionats d'Espanya han obtingut un rècord històric, superant les 100 medalles.

En les competicions Absolutes de Torrent, el club va participar amb 79 atletes i un de cada tres va aconseguir pujar al podi, un fet que suposa un màxim històric per a la classificació de clubs. En el Sub-20 de Soria, van obtenir 15 medalles i es van posicionar com el millor club de la competició. A Gijón, en el Sub-18, van aconseguir 19 medalles i van tornar a ser el millor club del campionat. Finalment, en el Sub-16 de La Nucía, van obtenir 6 medalles i van batre el rècord d'Espanya en 100 metres tanques gràcies a Anthony Yunier Pérez.

Els resultats d'aquest club són “sensacionals” i ens animen a mirar amb il·lusió cap als Jocs Olímpics de París 2024, on el Club Atletisme Playas de Castelló estarà representat per Víctor Ruiz i Thierry Ndikumwenayo, amb la mínima en 3.000 metres obstacles. Aquestes fites esportives ens enorgulleixen i ens fan confiar en el futur brillant dels nostres atletes.

Te puede interesar
Lo más visto