Serveis Públics desplega una campanya contra els abocaments en la zona de masets amb la col·laboració dels regadors

La Regidoria de Serveis Públics ha detectat un repunt dels abocaments de residus de poda i voluminosos sense avís previ en la zona de masets durant les últimes setmanes, que arriben a provocar en alguns punts un col·lapse en els contenidors

General 06 de agosto de 2023 Redacció Redacció
contenidors masets (2)

“Aquest dissabte i durant el mes d’agost, anem a fer repartiment de informació a la zona de masets, amb presència dels educadors ambientals, per tal que els veïns coneguen i facen ús del servei gratuït de recollida concertada de poda, RAEE i voluminosos”, assenyala Madrigal. El regidor, a més, anuncia que, per primera vegada, es comptarà també amb la col·laboració dels regadors per a difondre també el missatge de respecte a l’entorn i observació de les normes de recollida de residus. Per aquest motiu, s’ha contactat amb l’Associació Comarcal de Pous de Reg, amb qui l’Ajuntament manté un conveni de col·laboració de 10.000 euros.

La Regidoria de Serveis Públics i de Medi Ambient recorda que es pot fer ús del servei de recollida concertada de poda, aparells elèctrics i voluminosos telefonant al 964547252 de dilluns a dissabte, de 9.00 a 14.00 hores, i dijous, addicionalment, fins a les 21.00 hores. A més, també es pot fer ús del servei d’ecoparc, que aquest estiu està obert dilluns a dissabte, de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 19.00 hores, i diumenge, de 9.00 a 14.00 hores.

“Tenim un servei molt ampli a disposició dels veïns, amb un contracte de recollida i neteja urbana que hem incrementat de manera exponencial en els últims anys fins als quasi 4 milions anuals. Però és important que tots complim les indicacions per a garantir el millor estat possible del nostre poble i la convivència”, explica Madrigal, qui ha volgut agrair també la predisposició de l’Associació Comarcal de Pous de Reg per a col·laborar en aquesta campanya, que desplegaran els educadors ambientals de l’empresa adjudicatària del servei durant el mes d’agost. “Els regadors del l’associació poden ser una ajuda molt interessant per a fer arribar als veïns i veïnes de les zones de masets aquest missatge i, d’aquesta manera, mantenir també en les millors condicions el nostre terme”, agrega el regidor, qui agraeix també la col·laboració de la Policia Local en la campanya.

Te puede interesar
Lo más visto