L'Ajuntament de l'Alcora s'afegeix a la iniciativa 'Espera llegint' per promoure la lectura en valencià a través del comerç local

Les àrees de Normalització Lingüística i Comerç de l'Ajuntament han decidit unir-se a aquesta campanya de foment de la lectura, que està sent promoguda per la fundació Bromera

General 09 de agosto de 2023 Redacció Redacció
campament la lira (2)

L'objectiu principal d'aquesta iniciativa és incentivar i promoure la lectura en valencià a partir dels establiments comercials de la localitat. Per a això, l'administració local ha distribuït lots de llibres gratuïts en perruqueries i clíniques dentals, els quals es mostren en expositors temàtics específics.

D'aquesta manera, aquests negocis ofereixen als seus clients l'oportunitat de llegir un llibre mentre esperen a ser atesos. A més d'això, aquests lots també estaran disponibles en alguns dels departaments municipals, com ara el Registre, Serveis Socials i el Casal Jove.

El consistori ha subratllat que aquesta campanya no només recolza el comerç local, sinó que també fomenta la compra de llibres en les llibreries de la zona i impulsa la lectura en valencià entre tota la comunitat.

Te puede interesar
Lo más visto