L'Ajuntament de l'Alcora s'afegeix a la iniciativa 'Espera llegint' per promoure la lectura en valencià a través del comerç local

Les àrees de Normalització Lingüística i Comerç de l'Ajuntament han decidit unir-se a aquesta campanya de foment de la lectura, que està sent promoguda per la fundació Bromera

General 09/08/2023 Redacció Redacció
campament la lira (2)

L'objectiu principal d'aquesta iniciativa és incentivar i promoure la lectura en valencià a partir dels establiments comercials de la localitat. Per a això, l'administració local ha distribuït lots de llibres gratuïts en perruqueries i clíniques dentals, els quals es mostren en expositors temàtics específics.

D'aquesta manera, aquests negocis ofereixen als seus clients l'oportunitat de llegir un llibre mentre esperen a ser atesos. A més d'això, aquests lots també estaran disponibles en alguns dels departaments municipals, com ara el Registre, Serveis Socials i el Casal Jove.

El consistori ha subratllat que aquesta campanya no només recolza el comerç local, sinó que també fomenta la compra de llibres en les llibreries de la zona i impulsa la lectura en valencià entre tota la comunitat.

Te puede interesar
Lo más visto