Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Nuria Montes aposta per "un marc fiscal més favorable per a la Comunitat Valenciana que contribuïsca a resoldre els problemes del nostre teixit productiu"

La direcció general de Comerç, Artesania i Consum passa a estar a càrrec de Maria Isabel Sáez i la direcció general d'Emprenedoria i Internacionalització està a càrrec d'Ester Olivas

General 11/08/2023 Redacció Redacció
WhatsApp Image 2023-08-10 at 12.36.26

La consellera d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, ha destacat aquest dijous la necessitat de "proveir a la Comunitat Valenciana d'un marc fiscal més favorable amb l'objectiu d'aportar solucions als problemes que enfronta el nostre teixit productiu industrial, comercial, turístic o innovador".

Així s'ha expressat aquest matí durant la presentació dels nous càrrecs que conformen l'equip de la conselleria en matèria d'Indústria, Comerç i Consum, "i que seran els qui treballen dia a dia per posicionar la Comunitat com un referent a nivell internacional".

Específicament, les persones que assumiran diverses funcions seran Felipe Carrasco, qui s'incorpora com a secretari autonòmic d'Indústria, Comerç i Consum; Manuel Rosalén, que a partir d'ara serà el director general d'Indústria; María Isabel Sáez com a directora general de Comerç, Artesania i Consum, i Ester Olivas com a directora general d'Emprenedoria i Internacionalització.

La responsable de la Conselleria ha volgut posar èmfasi que "aquest Govern segueix contractant els millors, sense oblidar el component empresarial de les àrees que representem, que es centra en l'activitat econòmica i en el capital humà que la sosté".

De la mateixa manera, Montes ha recordat que en tres setmanes, el nou Govern valencià "ha aprovat la supressió de l'impost de successions i donacions; la reducció de 6,5 milions en despeses polítiques; la congelació de les taxes universitàries; l'extensió de la gratuïtat del transport públic; la col·laboració entre administracions contra la reducció del trasvassament i la normalització de les mesures a la hostaleria".

No obstant això, també ha assenyalat que "continuem sent la comunitat on més impostos es paguen i la pitjor finançada de tota Espanya".

Te puede interesar

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

sdwdd

El PSPV-PSOE acusa al conseller d'Educació de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda"

Redacció
Política 22/09/2023

El portaveu socialista d'Educació a les Corts Valencianes, el castellonenc Jose Luis Lorenz, ha acusat el conseller d'Educació, José Antonio Rovira, de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda a la Comunitat Valenciana"

Newsletter