Onda arranca la Fira Medieval amb el pregó d'inauguració al portal de Sant Pere

Les jornades medievals se celebren aquest cap de setmana pels carrers del casc antic i el Castell de les 300 torres Baila: "La Fira Medieval d'Onda promet ser un viatge en el temps ple d'emoció, entreteniment i gastronomia"

Cultura 11 de agosto de 2023 Redacció Redacció
IMG_0122

Amb una atmosfera carregada d'emocions, Onda ha donat inici a la Fira Medieval, que es durà a terme del 11 al 13 d'agost al casc antic i l'emblemàtic Castell de les 300 Torres. El Portal de Sant Pere va acollir el pregó d'inauguració d'un cap de setmana que convida tothom a explorar i submergir-se en les tradicions i l'encant de l'Edat Mitjana.

Durant els pròxims dies, la Fira Medieval oferirà una àmplia gamma d'activitats i espectacles dissenyats per a totes les edats. Des d'emocionants tornejos a cavall i demostracions de falconeria fins a música itinerant, tallers per als més petits i nombrosos llocs comercials i gastronòmics, la programació promet una experiència autèntica i enriquidora.

En aquest sentit, la regidora de Turisme, Maria Baila, ha destacat que "la Fira Medieval d'Onda promet ser un viatge en el temps ple d'emoció, entreteniment i gastronomia, per això convido a ondins i visitants a submergir-se en la màgia i la història de l'Edat Mitjana".

El programa complet de la Fira Medieval d'Onda, incloent horaris i ubicacions de cada activitat, es troba disponible a la pàgina web turística de l'ajuntament: ondaturisme.es.

Menús temàtics

En aquesta línia, els restaurants locals El Cid, Donde María José, Hotel Toledo i Delicious Burguer, membres de l'associació HosturiOnda, han preparat menús temàtics, inspirats en l'època, perquè ondins i visitants puguin completar l'experiència amb bon gust de boca.

Te puede interesar
Lo más visto