Onda ompli els carrers del municipi d'ambient medieval amb multitud d'activitats temàtiques

El casc antic d'Onda aconsegueix una gran quantitat d'espectadors en la segona jornada de la Fira Medieval Baila: "La Fira Medieval està suposant una important injecció econòmica per als establiments d'hostaleria"

Cultura 13 de agosto de 2023 Redacció Redacció
IMG_0051

Onda ha inundat els carrers del municipi amb un gran espectacle medieval durant la segona jornada de la seva Fira Medieval. L'Ajuntament ha dissenyat una àmplia gamma d'activitats temàtiques de l'Edat Mitjana que han captivat els assistents.

Entre les activitats destacades s'inclouen espectacles infantils, recreacions històriques, demostracions de cetreria, exposicions i actuacions circenses, tots ambientats en el període medieval. Aquests espectacles han aconseguit omplir tant la fortalesa local com els bars i restaurants de la ciutat.

Milers de persones s'han donat cita avui per gaudir de la gran Fira Medieval. A més, els llocs comercials han atret visitants de tota la província, brindant-los l'oportunitat d'explorar diversos productes artesanals i autòctons.

La regidora de Turisme i Comerç, Maria Baila, ha fet un balanç molt positiu de la segona jornada i ha assenyalat que "la Fira Medieval està suposant una important injecció econòmica per als establiments d'hostaleria". "El nostre objectiu és continuar promovent esdeveniments que no sols beneficiïn l'economia local, sinó que també deixin una impressió duradora en aquells que ens visiten", ha afegit.

Programació diumenge

Així mateix, la Fira Medieval prossegueix el seu curs amb l'última jornada d'activitats durant el diumenge 13 d'agost. Activitats que tancaran una programació amb exhibicions i vol d'aus rapinyaires, una exposició de vestits de Na Violant i Jaume I, entre altres.

Podeu seguir la programació de tota la Fira Medieval a: bit.ly/3rXzoGw

Te puede interesar
Lo más visto