Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Onda ompli els carrers del municipi d'ambient medieval amb multitud d'activitats temàtiques

El casc antic d'Onda aconsegueix una gran quantitat d'espectadors en la segona jornada de la Fira Medieval Baila: "La Fira Medieval està suposant una important injecció econòmica per als establiments d'hostaleria"

Cultura 13/08/2023 Redacció Redacció
IMG_0051

Onda ha inundat els carrers del municipi amb un gran espectacle medieval durant la segona jornada de la seva Fira Medieval. L'Ajuntament ha dissenyat una àmplia gamma d'activitats temàtiques de l'Edat Mitjana que han captivat els assistents.

Entre les activitats destacades s'inclouen espectacles infantils, recreacions històriques, demostracions de cetreria, exposicions i actuacions circenses, tots ambientats en el període medieval. Aquests espectacles han aconseguit omplir tant la fortalesa local com els bars i restaurants de la ciutat.

Milers de persones s'han donat cita avui per gaudir de la gran Fira Medieval. A més, els llocs comercials han atret visitants de tota la província, brindant-los l'oportunitat d'explorar diversos productes artesanals i autòctons.

La regidora de Turisme i Comerç, Maria Baila, ha fet un balanç molt positiu de la segona jornada i ha assenyalat que "la Fira Medieval està suposant una important injecció econòmica per als establiments d'hostaleria". "El nostre objectiu és continuar promovent esdeveniments que no sols beneficiïn l'economia local, sinó que també deixin una impressió duradora en aquells que ens visiten", ha afegit.

Programació diumenge

Així mateix, la Fira Medieval prossegueix el seu curs amb l'última jornada d'activitats durant el diumenge 13 d'agost. Activitats que tancaran una programació amb exhibicions i vol d'aus rapinyaires, una exposició de vestits de Na Violant i Jaume I, entre altres.

Podeu seguir la programació de tota la Fira Medieval a: bit.ly/3rXzoGw

Te puede interesar

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

sdwdd

El PSPV-PSOE acusa al conseller d'Educació de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda"

Redacció
Política 22/09/2023

El portaveu socialista d'Educació a les Corts Valencianes, el castellonenc Jose Luis Lorenz, ha acusat el conseller d'Educació, José Antonio Rovira, de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda a la Comunitat Valenciana"

Newsletter