Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

La Fira Medieval d'Onda atreu prop de 10.000 visitants de tota la província durant aquest cap de setmana

Una gran afluència de visitants s'han submergit en les més de 60 activitats medievals portades a terme Baila: "Continuem compromesos en promoure esdeveniments que enriqueixin el nostre municipi i atreguin turisme"

Cultura 14/08/2023 Redacció Redacció
Onda Medieval_02

L'Ajuntament va programar espectacles infantils, recreacions històriques, demostracions de cetreria, exposicions i actuacions circenses, tots ells ambientats en el període medieval. Aquests espectacles han aconseguit omplir tant la fortalesa local com els bars i restaurants de la ciutat.

Un esdeveniment que va atreure atenció especial va ser la recreació teatral de la donació del castell d'Onda a Jaume I com a part de la dot en el seu matrimoni amb Na Violant d'Hongria, complementat per actuacions de teatre de titelles i espectacles circenses nocturns que van generar un gran èxit.

En aquest sentit, la regidora de Turisme, Maria Baila, ha assenyalat que "estem sumament satisfets amb l'èxit que ha tingut la Fira Medieval enguany i continuem compromesos en promoure esdeveniments que enriqueixin el nostre municipi i atraiguin persones de totes les parts perquè experimentin la història i la cultura d'Onda".

Visites teatralitzades

A més d'aquest cap de setmana medieval, les visites teatralitzades han captivat durant la temporada estival als assistents, submergint-los en una experiència única que combinava l'encant de la història amb la màgia del teatre.

Es tracta d'una forma divertida de descobrir la història i el patrimoni cultural ondense que sempre té una excel·lent acollida de públic, omplint el 100% de les places en cada esdeveniment. La següent visita serà el 9 de setembre a les 18.00 hores. Per assistir-hi és necessari inscriure's a [email protected] o trucant al 964 60 28 55.

Te puede interesar

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

sdwdd

El PSPV-PSOE acusa al conseller d'Educació de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda"

Redacció
Política 22/09/2023

El portaveu socialista d'Educació a les Corts Valencianes, el castellonenc Jose Luis Lorenz, ha acusat el conseller d'Educació, José Antonio Rovira, de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda a la Comunitat Valenciana"

Newsletter