10 raons per unir-se al vibrant i social bramul del Rototom Sunsplash a Benicàssim

L'edició 'United for Peace' del festival internacional de reggae ofereix un desplegament artístic amb més de deu hores de música al dia en sis escenaris i 142 concerts del 16 al 22 d'agost

14 de agosto de 2023 Redacció Redacció
73ac3f06-2524-dde1-07ab-a0ed6e3bdbc1

La música jamaicana envolta una experiència que va més enllà del musical i del nocturn, amb una intensa programació per a gaudir del festival durant el dia, que inclou àrees per a famílies, sessions de ball afro, debats i una variada oferta gastronòmica.

 En menys de 48 hores començarà a Benicàssim (Castelló, Espanya) l'edició 'United for Peace' del Festival Internacional de Reggae Rototom Sunsplash. Durant set dies, del 16 al 22 d'agost, els assistents gaudiran d'un espectacle artístic que inclou més de deu hores de música al dia en sis escenaris i 142 concerts. Una crida sonora amb la música jamaicana com a protagonista que ofereix una experiència que va més enllà del musical i del nocturn, i que també arribarà al món a través de la transmissió en streaming pel canal de Youtube del festival. Debats, àrees per a públic infantil, juvenil i familiar, sostenibilitat, compromís social, convivència i interculturalitat (s'espera l'assistència de més de 200.000 persones de fins a 70 països), sessions de ball africà, gastronomia global i art donaran vida a l'agenda diürna del festival. Amb aquesta barreja d'elements, el Rototom Sunsplash s'engega. A continuació, et presentem les raons per les quals no et pots perdre l'oportunitat. Uneix-te a la seua vibrant crida global.

El festival es converteix en un camí col·lectiu cap a la pau. Aquest és l'objectiu de l'edició d'enguany, que comença sota el lema 'United for peace'. Juntament amb l'oportunitat que brinda aquesta trobada internacional i intercultural cada any, "volem compartir la nostra experiència de pau, demostrar al món que és possible i necessari, i fomentar un moviment global per la pau", expliquen des de l'organització. Aquest lema inspira les diferents accions i activitats desenvolupades en les diverses àrees culturals. El Fòrum Social, per exemple, centrarà diverses de les seues sessions al voltant de la pau.

Diversitat d'escenaris per a cada posta de sol

Sis escenaris s'activen després de cada posta de sol en aquesta ciutat del reggae, oferint una varietat sonora tan eclèctica com la pròpia música jamaicana al voltant de la qual gira el festival. Després de l'inici dels concerts cada tarda al Main Stage, els assistents podran descobrir nous talents en el Lion Stage, ballar al ritme de la música de les arrels al l'escenari Jumping i experimentar els ritmes afrobeats en el nou Jamkunda Stage, així com vibrar amb les matinades en la Dub Academy i la Dancehall, que han estat renovades escenogràficament.

Lo más visto