La Caravana de la Vuelta Ciclista a España 2023

L'emoció i l'adrenalina del ciclisme d'elit arriben als carrers d'Onda amb l'arribada de la Vuelta Ciclista a España 2023 el pròxim dimecres 30 d'agost

Esports 15 de agosto de 2023 Redacció Redacció
LA VUELTA

La Caravana emblemàtica de la Vuelta afegeix un toc d'entreteniment i color a l'experiència dels aficionats, oferint regals, mostres i activitats interactives al llarg del recorregut. Així, ondins i visitants tindran l'oportunitat de ser part de la celebració mentre esperen el pas dels ciclistes i gaudeixen d'una atmosfera única que combina esport i diversió.


Amb un recorregut de 185,7 km, la cinquena etapa, considerada de mitja muntanya, de la Vuelta Ciclista porta els equips i corredors a Onda, marcant un nou hito en la relació entre la ciutat i el ciclisme.


En aquest sentit, el regidor d'Esports, José Vicente Iserte, ha ressaltat que "aquest esdeveniment esportiu de renom internacional no només enriqueix la nostra ciutat, sinó que també ens brinda l'oportunitat de mostrar al món la bellesa dels nostres paisatges i la passió de molts ondins pel ciclisme."


Vuelta Ciclista a España 2023


La competició passarà per 11 sortides i 8 metes inèdites, visitant 9 comunitats autònomes i tres països: Espanya, Andorra i França. Els atletes hauran d'enfrontar reptes de muntanya, contrarellotges i etapes de mitja muntanya, oferint una prova exhaustiva de les seves habilitats i resistència.


L'etapa Morella-Burriana es presenta com una oportunitat per als velocistes, i s'espera que els equips dels corredors ràpids aprofitin aquesta etapa abans que la competició s'intensifiqui en les etapes següents.

Te puede interesar
maxres

Última competició de Bellido

Redacció
Esports 06 de junio de 2024

José Emilio Bellido, gran esportista de salt i amb 16 medalles en Campeonats d'Espanya, es retira en el club de la seua vida, el Club Atletismo Playas Castellón.

Lo más visto