La Nova Oficina d'Atenció Ciutadana d'Onda brinda prop de 50 atencions personalitzades en les seves primeres setmanes

Els veïns poden sol·licitar cita prèvia per telèfon per acudir en horari de 11h a 13h els dilluns, dimecres i divendres López: "Aquest aconseguiment inicial subratlla la importància de brindar recursos accessibles i eficients als veïns"

General 21 de agosto de 2023 Redacció Redacció
Oficina Ciudadano Onda

La nova Oficina d'Atenció al Ciutadà d'Onda ha registrat un èxit significatiu en les primeres sis setmanes des de la seva obertura al públic. Fins a la data, s'han proporcionat 48 atencions personalitzades als veïns, oferint un espai de mediació i solució de problemes per a la ciutadania.

La Oficina d'Atenció al Ciutadà, una iniciativa impulsada per l'Ajuntament d'Onda, ha demostrat ser un recurs valuós per als veïns que busquen assistència en el seu dia a dia. El seu principal objectiu és apropar el consistori a la població i agilitzar la resolució de problemes i preocupacions.

El regidor a càrrec d'aquest nou servei, Juan López, ha ressaltat que "la Oficina és un espai d'escolta i, en la mesura del possible, de solució de problemes per a la ciutadania". "Aquest aconseguiment inicial subratlla la importància de brindar recursos accessibles i eficients per abordar les necessitats i preocupacions dels veïns", ha afegit l'edil.

Cita prèvia

Durant els mesos d'estiu, l'oficina opera en horari de 11:00 h. a 13:00 h. els dilluns, dimecres i divendres. A partir de setembre, s'ampliarà el seu horari per incloure una opció de tarda, brindant més oportunitats per accedir als seus serveis. Per concertar una cita, els interessats han de trucar al 964 60 00 50.

Un aspecte destacat d'aquest servei és el procés de sol·licitud de cita, on els ciutadans han de descriure el motiu de la seva visita. Aquesta informació ajuda el personal de l'Oficina a filtrar les cites i prioritzar casos que requereixen atenció urgent.

Te puede interesar
Lo más visto