La Policia Local d'Onda garanteix la seguretat i el benestar amb més de 560 intervencions aquest estiu

Els agents han dut a terme nombroses intervencions en àrees clau com el Servei Assistencial i la Seguretat Ciutadana

General 21 de agosto de 2023 Redacció Redacció
Policía Local Onda

La Policia Local d'Onda ha demostrat un ferm compromís amb la seguretat i el benestar de la localitat en dur a terme un total de 562 intervencions en les àrees de Servei Assistencial i Seguretat Ciutadana durant els mesos d'estiu.

Un total de 174 intervencions en matèria assistencial s'han realitzat durant els mesos de juny i juliol per proporcionar suport a persones en situacions de vulnerabilitat, així com per mediar en conflictes i fomentar la resolució pacífica dels mateixos. La Policia Local d'Onda treballa en aquestes intervencions amb l'objectiu de facilitar el benestar dels ondins sempre amb professionalitat i empatia.

La dedicació i la rapidesa amb què s'han abordat aquestes situacions subratllen l'enfocament proactiu de la Policia Local en la protecció de la població i la preservació de la tranquil·litat pública. En aquest sentit, el regidor de Seguretat Ciutadana, Paco Pastor, ha destacat que "els agents de la Policia Local d'Onda continuen demostrant la seua capacitat de resposta i el seu compromís en aquest tipus de situacions per assegurar la tranquil·litat de tots els veïns".

A més, durant el mateix període, s'han dut a terme 388 intervencions relacionades amb la Seguretat Ciutadana. Aquestes intervencions han abastat un ampli espectre de situacions, incloent-hi la resposta a robatoris, la gestió d'actes vandàlics i la resolució de denúncies per baralles, entre altres.

Així mateix, el cap de la Policia Local, Miguel Àngel Izquierdo, ha volgut destacar "el compromís exemplar dels nostres agents, els quals han demostrat la seua capacitat i dedicació en cada situació a la qual s'han enfrontat". "Aquesta tasca reforça la seguretat en la nostra ciutat, creant un entorn segur i acollidor per a tots els residents d'Onda", ha afegit.

Te puede interesar
Lo más visto