El Castell de les 300 Torres atrau prop de 30.000 turistes en la primera meitat de l'any

La fortificació ha albergat una gran varietat d'activitats entre recorreguts guiats, visites teatralitzades i la fira medieval

General 22 de agosto de 2023 Redacció Redacció
x4

En els primers set mesos d'aquest any, l'iconic Castell de les 300 Torres ha rebut 29.815 turistes, consolidant la seva posició com a destinació turística de gran interès. Aquesta fita ressalta la continua atracció i la rica història que el Castell ofereix tant a visitants locals com internacionals.

Un total de 26.493 turistes nacionals han tingut l'oportunitat d'explorar els racons històrics del Castell, mentre que 3.322 visitants provinents de diferents parts del món han viatjat per descobrir la seva imponent arquitectura i les seves captivadores vistes.

El Castell de les 300 Torres ha estat l'escenari de diverses activitats, incloent visites teatralitzades, recorreguts guiats i la celebració d'una fira medieval que va proporcionar als visitants una experiència única i enriquidora. La convergència de visitants nacionals i internacionals subratlla la rellevància global del Castell.

En aquest sentit, la regidora de Turisme, Maria Baila, ha ressaltat que "estem encantats de veure una resposta tan positiva dels turistes en els primers mesos de l'any". "Aquest Castell és testimoni de segles d'història i representa un veritable tresor per a la nostra localitat i per a tots aquells que desitgen explorar la seva grandesa", ha afegit.

Senteu Onda

Paral·lelament, l'Ajuntament d'Onda ha llançat aquest estiu la campanya turística 'Senteu Onda', que estimula els cinc sentits a través de diverses propostes locals. La campanya inclou tres anuncis publicitaris, activitats interactives i cartells que destaquen els monuments emblemàtics.

Els anuncis ressalten el turisme monumental, amb el Castell de les 300 Torres com a protagonista; l'aventura i la natura, representades pel pantà del Sichar i les rutes cicloturistes; i la gastronomia, centrant-se en el pastís i en l'oferta culinària dels restaurants locals.

Onda Pass x Tu

A més, l'Ajuntament d'Onda ha llançat el passaport turístic 'Onda Pass x Tu', oferint descomptes en hostaleria i turisme local. Llocs com la Torre de la Pressó, el Castell de les 300 Torres, el Museu de l'Estil Manolo Safont, el Molí de la Reixa i la Cova de l'Algepsar lliuraran aquest passaport als visitants que ho sol·licitin.

Per obtenir un descompte de 2,50 euros, els usuaris han de visitar tres llocs emblemàtics i tenir els seus adhesius corresponents al passaport, després podran canviar-ho per descomptes en locals de Hosturionda.

Te puede interesar
Lo más visto
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers