El Museu del Taulell i Creu Roja Onda col·laboren per millorar l'accessibilitat de l'edifici

Els habitants d'Onda i els visitants que ho requerisquen ara tenen a la seua disposició una cadira de rodes per enriquir la seua visita al museu.

General 23 de agosto de 2023 Redacció Redacció
Creu Roja - Museu Taulell

El Museu del Taulell ha establert una col·laboració amb Creu Roja Onda amb l'objectiu primordial de millorar l'accessibilitat del museu i garantir que totes les persones tinguen igualtat d'oportunitats per a gaudir plenament de les activitats i les visites.

Com a part d'aquesta col·laboració, Creu Roja Onda ha posat a disposició del Museu del Taulell una cadira de rodes, possibilitant als visitants amb mobilitat reduïda explorar i experimentar totes les meravelles que el museu té per oferir. Aquesta iniciativa reflecteix el compromís compartit de les dues institucions per fer que la cultura i el patrimoni siguen accessibles per a tothom.

Aquesta col·laboració marca l'inici d'una relació duradora entre el Museu del Taulell i Creu Roja Onda. Totes dues institucions tenen previst dur a terme una sèrie d'activitats conjuntes en el futur, que inclouran jornades formatives, esdeveniments culturals i altres. Aquesta col·laboració sorgeix de la necessitat del museu de millorar l'accessibilitat i de les interaccions prèvies d'èxit entre les dues organitzacions.

En aquest sentit, el regidor de Cultura, Daniel Álvaro, ha destacat que "aquesta col·laboració, que s'inicia amb la prestació d'una cadira de rodes, és només el primer pas cap a un museu més inclusiu i divers. Estem compromesos a fer que la cultura estiga al marge de les circumstàncies, accessible per a tothom". 

Un estiu de ceràmica

A més, el Museu està desenvolupant un estiu ple d'activitats on els més menuts aprenen sobre la tradició ceràmica i el patrimoni històric-artístic d'Onda a través de jocs, tallers experimentals, excursions, visites guiades i molta ceràmica.

Te puede interesar
Lo más visto