L'Amics Castelló completa la plantilla amb la incorporació del pivot serbi Milos Jankovic

L'Amics Castelló es complau a anunciar el seu calendari de partits de pretemporada, meticulosament dissenyat com una preparació de primer nivell per a la pròxima temporada

Esports 24 de agosto de 2023 Redacció Redacció
02_pulmon verde

L'Amics Castelló iniciarà la seua marxa en terres catalanes, on s'enfrontarà a diversos rivals d'alt nivell com el CB Prat i l'ICG Força Lleida. Després de concloure la seua passada per Catalunya, l'equip disputarà la final de la Copa Valenciana en un nou derbi autonòmic davant l'HLA Alacant. No obstant això, el punt culminant de la pretemporada arribarà amb el retorn a casa, on l'equip es reunirà amb la calidesa i el suport inquebrantable dels seus fidels seguidors. En aquesta ocasió, serà el Força Lleida qui visite i gaudirem novament d'un enfrontament Amics-Lleida durant aquesta pretemporada. En el seu últim partit de pretemporada, el conjunt castellonenc es mesurarà al Baloncesto Fuenlabrada, equip dirigit per Toni Ten, qui retornarà a casa i, sens dubte, rebrà una càlida benvinguda al Ciutat.

Aquests encontres de pretemporada representen una oportunitat crucial perquè tant l'equip com els seus seguidors experimenten l'energia enèrgica que emergeix de cada pista, a més de brindar la plataforma perfecta per a perfeccionar i afinar les estratègies de cara a l'imminent començament de la competició oficial.

Te puede interesar
Lo más visto