L'escola d'estiu d'Oropesa no oferirà servei per a xiquets de 0 a 3 anys

El municipi d'Orpesa ha hagut de suspendre aquest servei per no poder garantir les mesures de seguretat entre els més xicotets

General 26 de junio de 2020 REDACCIÓ
unnamed

El municipi d'Orpesa no comptarà finalment enguany amb Escola Infantil d'Estiu per a xiquets de 0 a 3 anys. L'empresa al·lega no poder controlar el distanciament social entre els més xicotets. L'encarregada d'anunciar aquesta notícia ha sigut l'alcaldessa de la població, María Jiménez, qui ha explicat que el contracte signat amb l'empresa de l'escopeta estableix que és de caràcter opcional. 

María Jiménez ha expressat que han fet tot el que ha estat a les seues mans per a oferir aquest servei a les famílies, però afirma que des del consistori no poden obligar a la companyia al fet que es realitze l'escoleta, ja que en el contracte està estipulat que és opcional.

La regidora d'Educació, Silvia Arnau, ha volgut recalcar que l'empresa encarregada de la gestió ha tingut en compte la crisi sanitària que vivim a l'hora de decidir donar el servei als més xicotets per a poder evitar possibles contagis entre xiquets i xiquetes de tan curta edat, perquè «és molt difícil controlar el distanciament social entre ells», sosté.

L'escola d'Estiu per a xiquets de 3 a 12 anys començarà el pròxim 1 de juliol fins al 26 d'agost. 

Te puede interesar
Lo más visto