Nules Segueix Gaudint De Les Seues Festes Patronals

Centenars de persones participen en els actes taurins

Cultura 25 de agosto de 2023 Redacció Redacció
IMG-20230823-WA0010

Les nuleres i els nulers estan immersos en plenes festes patronals en honor a Sant Bartomeu que varen començar el passat divendres 18 d'agost amb la cridà. En concret, hui cal destacar els actes taurins patrocinats per l'Ajuntament de Nules tots ells multitudinaris i que congreguen a centenars de persones. Precisament, en aquesta jornada taurina s'ha exhibit un bou per la vila de la ramaderia de Juan Pedro Domecq i un bou embolat de la ramaderia de Dolores Aguirre.

L'Ajuntament de Nules i la Comissió del Bou aprofitaran l'embolada d'aquesta nit per fer un reconeixement públic a Manuel Moreno Pérez "el Soro", embolador de bous per la seua dedicació i trajectòria reconeguda de més de 25 anys en el món taurí.

Així doncs, cal assenyalar també que s'espera gran afluència de gent per a la resta d'actes festius com ara el concert de Despistaos previst per dissabte 26 d'agost. No obstant això, divendres tindrà lloc la tradicional desfilada de disfresses en la qual participen gran quantitat de penyes. Amb tot, totes les vesprades es pot gaudir també d'actuacions en directe al mesó de la tapa.

Demà dijous els actes religiosos seran els protagonistes amb la celebració de la festivitat de Sant Bartomeu en la qual els nulers i les nuleres honraran el seu patró amb la tradicional missa i processó presidida per la Reina de la Vila, Paula Bruno, les dames de la Vila, i les autoritats locals.

Te puede interesar
Lo más visto