Onda acull aquest diumenge el III Campionat Regional de Crawler 4x4

La competició es realitzarà en un entorn únic amb vistes al Castell de les 300 torres Iserte: "És un orgull que Onda aculla esdeveniments com aquest en què participants de tota la Comunitat gaudeixen de la seva afició"

Esports 28 de agosto de 2023 Redacció Redacció
IMAGEN NP 28.08.23

El Castell de les 300 torres d'Onda acollirà el pròxim diumenge, 3 de setembre, el III Campionat Regional de Crawler 4x4 durant tot el matí. Una competició a la qual assistiran els millors pilots de Crawler de la Comunitat Valenciana gràcies a l'esdeveniment organitzat per l'Ajuntament en col·laboració amb el club Crawler RC 4x4 d'Onda.

L'esport és similar a la competició de trial que porten a terme les motocicletes i es basa a superar obstacles amb els vehicles, per la qual cosa els pilots demostraran al llarg del recorregut la seva habilitat al comandament d'aquests vehicles teledirigits.

En aquest sentit, el regidor d'Esports, José Vicente Iserte, ha ressaltat que "és un orgull que Onda aculla esdeveniments com aquest en què participants de tota la Comunitat Valenciana es reuneixen per gaudir de la seva afició".

Te puede interesar
maxres

Última competició de Bellido

Redacció
Esports 06 de junio de 2024

José Emilio Bellido, gran esportista de salt i amb 16 medalles en Campeonats d'Espanya, es retira en el club de la seua vida, el Club Atletismo Playas Castellón.

Lo más visto