Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Onda acull aquest diumenge el III Campionat Regional de Crawler 4x4

La competició es realitzarà en un entorn únic amb vistes al Castell de les 300 torres Iserte: "És un orgull que Onda aculla esdeveniments com aquest en què participants de tota la Comunitat gaudeixen de la seva afició"

Esports 28/08/2023 Redacció Redacció
IMAGEN NP 28.08.23

El Castell de les 300 torres d'Onda acollirà el pròxim diumenge, 3 de setembre, el III Campionat Regional de Crawler 4x4 durant tot el matí. Una competició a la qual assistiran els millors pilots de Crawler de la Comunitat Valenciana gràcies a l'esdeveniment organitzat per l'Ajuntament en col·laboració amb el club Crawler RC 4x4 d'Onda.

L'esport és similar a la competició de trial que porten a terme les motocicletes i es basa a superar obstacles amb els vehicles, per la qual cosa els pilots demostraran al llarg del recorregut la seva habilitat al comandament d'aquests vehicles teledirigits.

En aquest sentit, el regidor d'Esports, José Vicente Iserte, ha ressaltat que "és un orgull que Onda aculla esdeveniments com aquest en què participants de tota la Comunitat Valenciana es reuneixen per gaudir de la seva afició".

Te puede interesar

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

Newsletter