Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Presentació de la Publicació en homenatge a Venanci Ayza Sanz (1905-1980): El Poeta mariner de Peníscola

El Centre d'Iniciatives Culturals (CIC) es complau a presentar el darrer tresor literari a la seua revista Peníscola, Ciutat en el Mar

Cultura 30/08/2023 Redacció Redacció
rdgw

La cerimònia de presentació tindrà lloc el 12 de setembre a les 20.00 h al Saló de Plens de l'Ajuntament de Peníscola, a l'Edifici Sociocultural, segona planta.

Aquesta publicació és una obra escrita íntegrament en valencià. Les poesies de Venanci Ayza, escrites amb les singularitats lingüístiques pròpies de Peníscola, estan plenes d'autenticitat i arrelament, evocant el món mariner i, per descomptat, la seua estimada Peníscola.

Dins de les seues pàgines, a més del pròleg i de les seues cautivadores poesies, trobareu una breu biografia, una anàlisi lingüística i un regal especial: fotografies i poesies inèdites cedides generosament per la família de Venanci.

L'entrada a l'esdeveniment de presentació és gratuïta i, després d'aquest, els socis tindran l'oportunitat de retirar un exemplar, mentre que els no socis podran adquirir-lo.

Volem expressar el nostre més sincer agraïment a tots els qui han contribuït a aquesta obra, especialment a la família de Venanci i a l'Ajuntament de Peníscola, el suport indispensable del qual ens permet difondre la nostra cultura mentre preservem la nostra identitat com a poble.

Esperem comptar amb la vostra presència en aquesta ocasió significativa!

Atentament, l'Equip de Redacció de la revista Peníscola, Ciutat en el Mar del Centre d'Iniciatives Culturals

Te puede interesar

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

sdwdd

El PSPV-PSOE acusa al conseller d'Educació de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda"

Redacció
Política 22/09/2023

El portaveu socialista d'Educació a les Corts Valencianes, el castellonenc Jose Luis Lorenz, ha acusat el conseller d'Educació, José Antonio Rovira, de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda a la Comunitat Valenciana"

Newsletter