Presentació de la Publicació en homenatge a Venanci Ayza Sanz (1905-1980): El Poeta mariner de Peníscola

El Centre d'Iniciatives Culturals (CIC) es complau a presentar el darrer tresor literari a la seua revista Peníscola, Ciutat en el Mar

Cultura 30 de agosto de 2023 Redacció Redacció
rdgw

La cerimònia de presentació tindrà lloc el 12 de setembre a les 20.00 h al Saló de Plens de l'Ajuntament de Peníscola, a l'Edifici Sociocultural, segona planta.

Aquesta publicació és una obra escrita íntegrament en valencià. Les poesies de Venanci Ayza, escrites amb les singularitats lingüístiques pròpies de Peníscola, estan plenes d'autenticitat i arrelament, evocant el món mariner i, per descomptat, la seua estimada Peníscola.

Dins de les seues pàgines, a més del pròleg i de les seues cautivadores poesies, trobareu una breu biografia, una anàlisi lingüística i un regal especial: fotografies i poesies inèdites cedides generosament per la família de Venanci.

L'entrada a l'esdeveniment de presentació és gratuïta i, després d'aquest, els socis tindran l'oportunitat de retirar un exemplar, mentre que els no socis podran adquirir-lo.

Volem expressar el nostre més sincer agraïment a tots els qui han contribuït a aquesta obra, especialment a la família de Venanci i a l'Ajuntament de Peníscola, el suport indispensable del qual ens permet difondre la nostra cultura mentre preservem la nostra identitat com a poble.

Esperem comptar amb la vostra presència en aquesta ocasió significativa!

Atentament, l'Equip de Redacció de la revista Peníscola, Ciutat en el Mar del Centre d'Iniciatives Culturals

Te puede interesar
Lo más visto