Més De 70 Persones Participen En La Ruta Nocturna Al Conjunt Memorial De Darrere Del Castell

Ahir a la nit, més de 70 persones van prendre part en la ruta nocturna al Conjunt Memorial de Darrere del Castell d'Almenara, una activitat organitzada pel Centre d'Interpretació de la Línia XYZ de la localitat

General 30 de agosto de 2023 Redacció Redacció
nocxyz8

La ruta, conduïda per Lara Cardona, va comptar amb la col·laboració de José Francisco Albelda (Arqueocas), encarregat de les obres de restauració del Conjunt Memorial, que actualment es troben en la seva quarta fase. També van contribuir en aquesta ruta nocturna Edu Bravo i José Ángel Baños, autors del catàleg dels vestigis de la Guerra Civil a Sagunt.

Pel proper mes de setembre, s'han programat visites guiades a tot el Conjunt Memorial de Darrere del Castell els dissabtes 16 i 30, amb una durada aproximada de 2 hores i mitja i sortida a les 9 del matí des del Centre d'Interpretació, situat al carrer Mestre Tintoré, 1. Caldrà inscriure's prèviament per a la visita del dissabte 30, mitjançant l'adreça [email protected] o el telèfon 620 55 74 71.

D'altra banda, està previst que el Centre d'Interpretació de la Línia XYZ obri les seves portes al públic del dimarts 26 al divendres 29 de setembre, en horari de 10 a 13 hores, amb jornades de portes obertes. Cal destacar que el Centre d'Interpretació romandrà tancat del 1 a l'11 de setembre.

Te puede interesar
Lo más visto