El Casal Jove d'Onda celebra el fi de Diver Estiu amb una jornada festiva de final de curs i una festa de l'aigua

Més de 250 alumnes d'edats compreses entre els 3 i els 13 anys han gaudit d'un emocionant tancament de curs i una divertida festa de l'aigua per acomiadar l'estiu

General 31 de agosto de 2023 Redacció Redacció
IMG_0157

Els xiquets i xiquetes que han assistit a Diver Estiu, l'escola d'estiu del Casal Jove d'Onda, han viscut un emocionant tancament de curs. Els estudiants van celebrar una jornada festiva per marcar la fi del curs, on cadascun va rebre el seu diploma i, en grups, van presentar les danses que havien preparat. A més, junt amb altres xiquets del municipi i d'altres escoles d'estiu, van gaudir d'una increïble Festa de l'Aigua per acomiadar l'estiu de manera espectacular i dir adéu a les amistats que havien fet allà.

Diver Estiu és la proposta del Casal Jove d'Onda per ajudar les famílies a conciliar durant els mesos d'estiu. A més de brindar diversió, també ofereix una oportunitat d'aprenentatge per als xiquets i xiquetes del municipi.

El regidor de Joventut, Daniel Álvaro, va enfatitzar que "Diver Estiu ha tingut una gran acollida una vegada més". "El nostre compromís és continuar oferint activitats com aquesta perquè els xiquets i xiquetes d'Onda puguen gaudir d'un estiu entretingut i ple de diversió, alhora que facilitem la conciliació familiar", va afegir.

Te puede interesar
Lo más visto