La consellera d'Hisenda manté la seua primera trobada de treball com a presidenta d'aquest fòrum econòmic amb la directora del certamen, María José Puigcerver

La consellera d'Hisenda, Economia i Administració Pública, Ruth Merino, ha anunciat que Forinvest 2024, que s'ha consolidat com el major fòrum nacional de networking del sector financer-empresarial, celebrarà la seua dissetena edició els pròxims 6 i 7 de març a Fira València

General 31 de agosto de 2023 Redacció Redacció
230831_HAC_foto1_RMerino_Reunion_Forinvest

La responsable de les finances valencianes, que presideix el comitè organitzador de Forinvest, ha ressaltat la importància d'aquest certamen perquè "contribueix al creixement i fortaleiment del sector empresarial, econòmic i financer de la Comunitat Valenciana i constitueix un fòrum imprescindible de networking, el més important del país". A més, la consellera ha ressaltat que, gràcies a Forinvest, "València es convertirà un any més en l'epicentre del debat sobre reptes i tendències de la nova economia, amb la digitalització i la innovació tecnològica com a pilars".

Per la seua banda, la directora de Forinvest, María José Puigcerver, ha explicat que l'objectiu que es marca en la pròxima edició es centra en "aportar una visió àmplia sobre l'economia i les finances en els pròxims anys. Una visió de prospectiva que es reforçarà amb una aposta per mostrar com la tecnologia i la innovació poden millorar la competitivitat de les nostres empreses". En aquest sentit, ha afegit Puigcerver, "Forinvest s'obre a tot el teixit empresarial per a convertir-se en una eina de primer ordre per a estar al dia".

El certamen albergarà més d'un centenar de conferències en les quals es debatrà sobre economia, finances, innovació, tecnologia i assegurances, alhora que es generen oportunitats de negoci.

A més, comptarà amb els i les professionals més influents que reflexionaran sobre el present i el futur del sector. A més, aquesta plataforma global de negocis es vertebrarà de nou en cinc fòrums: Fòrum Forinvest, Fòrum Internacional de l'Assegurança, Fòrum de l'Assessor, Fòrum de Finances Personals i el Fòrum d'Innovació i Tecnologia Districte Digital.

Com cada any, la jornada prèvia a la inauguració, el 5 de març, tindrà lloc la Nit de les Finances, en la qual es donaran cita més de 500 personalitats del món econòmic, empresarial, financer, social i polític del país, i en la qual es lliuraran els Premis Forinvest a professionals destacats del món de l'economia i l'empresa.

Te puede interesar
Lo más visto