Onda celebra el Dia de l'Orgull LGTBI i reivindica la igualtat real i la llibertat individual dels ciutadans

El govern municipal celebra un acte institucional amb la lectura de manifest i la instal·lació d'un banc arc de Sant Martí en el Pla

General 26 de junio de 2020 María Sáez
AYUNTAMIENTOONDA_00

La ciutat d'Onda ha celebrat aquest matí el ‘Dia de l'Orgull LGTBI’ amb un acte institucional en el qual s'ha llegit un manifest per a reivindicar la igualtat real entre sexes i defensar la llibertat individual de tots els ciutadans. A més, l'Ajuntament ha instal·lat un banc pintat d'arc de Sant Martí en la plaça del Pla, enfront de l'edifici consistorial, per a visibilitzar el compromís de la ciutat amb el col·lectiu LGTBI.

L'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, el regidor de Joventut, Vicent Bou, i l'artista ondera i drag queen, Chabelita Love, han sigut els encarregats de llegir el manifest davant les desenes de veïns que s'han congregat en El Pla. Després, s'ha procedit a la solta de globus amb els colors de l'orgull.

«Des de la casa de tots els onders em compromet al fet que continuarem lluitant tots els dies per la igualtat real de tots els ciutadans d'Onda. Perquè a Onda no ens importa a qui estimes, ens importa que sigues feliç», ha manifestat Ballester.

Per part seua, Chabelita Love ha ressaltat la necessitat que té el col·lectiu LGTBI de reivindicar amb més força que mai i instant les administracions dur a terme accions per a aconseguir arribar a la fi de la carrera per la igualtat i la no discriminació del col·lectiu.

Te puede interesar
Lo más visto