Onda presenta el cartell de la Fira 2023 amb el lema 'Crea la Fira'

Rebeca Brun, una artista d'Onda, és l'autora del cartell que representarà les festes

Cultura 01 de septiembre de 2023 Redacció Redacció
wafafawfav

L'Ajuntament d'Onda ha presentat aquesta tarda el cartell anunciador de la Fira d'Onda 2023, obra de l'artista ondense Rebeca Brun. "Crea la Fira" és el lema del cartell guanyador d'aquesta edició, que representa diversos motius relacionats amb les festes i el municipi, com la música, les tradicions, el patrimoni o la natura. A més, l'obra reflecteix l'essència d'Onda i de la Fira mitjançant la promoció de l'ecologia.

Després de revelar el cartell guanyador, es va inaugurar l'exposició que inclou les 47 obres que han participat en aquesta edició del concurs, marcant així un dels anys amb major quantitat d'obres presentades. El regidor de Festes i Tradicions, Sergio Puig, va rebre la guanyadora a la sala d'exposicions de la Casa de la Cultura i li va transmetre les seves felicitacions per formar part de la història de les festes d'Onda.

A més, Puig va voler destacar el talent de tots els participants. "Aquest disseny representa l'alegria i la tradició que caracteritzen la Fira d'Onda i és un orgull veure com cada any més gent es compromet amb les nostres festes", va assenyalar. "Avui, marquem l'inici del compte enrere perquè tots puguem gaudir de la Fira en el seu màxim esplendor", va manifestar.

Bous de la Fira

Cal destacar que l'Ajuntament d'Onda ha preparat els bous de la Fira, que se celebraran a l'octubre, amb quatre ramaderies de renom. Les prestigioses ramaderies de José Escolar i Domínguez Camacho correran els bous de la Fira d'Onda 2023, mentre que els bous de les ramaderies de Samuel Flores i Cebada Gago seran els protagonistes de la tarda del primer dissabte de festes.

Aquest impressionant cartell taurí continua amb la línia dels últims anys i garanteix que les festes d'Onda comptin amb el millor espectacle taurí un any més.

Concerts de la Fira

A més, ondins i visitants podran gaudir en viu dels èxits de Loquillo i Sidecars, Fangoria i Nancys Rubias, i El Barrio.

Loquillo serà l'encarregat de donar el tret de sortida a aquests concerts, el dissabte 21 d'octubre, amb la seua gira 'El Rei', en la qual presentarà el seu disc 'Diari d'una treva'. El 'Rei del Glam' interpretarà aquest àlbum que resumeix tota una vida als escenaris i que agrupa cançons dels seus millors col·laboradors.

El divendres 27 d'octubre arribarà el torn de Fangoria i Nancys Rubias, que muntaran una gran festa plena de llum i color al cantar temes com 'Ni tú ni nadie' o '¿A quién le importa?'. El dissabte 28 d'octubre, El Barrio posarà la cirereta a aquesta Fira d'Onda amb la seua gira 'Atemporal'. El conegut cantautor tornarà als escenaris i presentarà en directe el seu nou àlbum d'estudi.

Te puede interesar
Lo más visto
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers