L'Ajuntament D'Almenara Activa Un Dispositiu Especial Davant La Previsió D'Una Dana El Pròxim Cap De Setmana

L'alcaldessa ha presidit aquesta vesprada una reunió en el consistori per a coordinar tot l'operatiu

General 01 de septiembre de 2023 Redacció Redacció
wafafawfav

Davant l'anunci d'una DANA i la possibilitat de pluges torrencials el pròxim cap de setmana, l'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha convocat aquesta vesprada una reunió amb els responsables de Policia Local, Protecció Civil, Brigada d'Obres i Serveis, així com Marjal per a preparar el dispositiu preventiu per a poder actuar en cas de necessitat i fer les pertinents tasques de coordinació.

Per aquest motiu, i per a poder actuar de manera ràpida demà es repartiran tanques i senyalització en els camins i barrancs del terme municipal per a poder tallar el trànsit de manera ràpida en cas de necessitat.

Al mateix temps, també s'escometrà demà una revisió i nova neteja dels principals punts de desaigüe del municipi perquè puga passar l'aigua sense problemes en cas de necessitat. Al mateix temps,  a dia de hui s’han revisat les bombes de les goles per a comprobar que el seu funcionament és correcte.

També està avisat el personal i preparat l'operatiu, tant humà com de vehicles, bombes d'extracció d'aigua i materials necessaris per a poder actuar ràpidament en cas que les pluges previstes causen alguna incidència.

L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha assenyalat que “d'aquesta manera, busquem coordinació i tindre llest tot l'operatiu per si s'haguera d'actuar amb una major rapidesa en cas que les pluges anunciades siguen de caràcter torrencial i així evitar el major nombre d'incidències”.

Te puede interesar
Lo más visto