Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Onda presenta els bous d'Isabel Flores i Cebada Gago per a la Fira 2023

L'Ajuntament anuncia a Garza de la ramaderia Isabel Flores com a 'Bou de la Fira' Puig: "Pròximament donarem a conèixer el cartell taurí complet amb la resta de bous de les millors ramaderies del país"

Cultura 01/09/2023 Redacció Redacció
WhatsApp Image 2023-08-31 at 18.59.55

La Fira d'Onda, que se celebrarà del 20 al 29 d'octubre, tornarà a comptar amb les millors ramaderies espanyoles. L'Ajuntament ha presentat els bous que protagonitzaran el primer dissabte de la Fira.

El gran protagonista de la Fira té per nom Garza i és de la ramaderia Isabel Flores, de número 7 i Guarismo 9. L'acompanyarà en la tarda del dissabte 21 d'octubre Pergaño de la ramaderia Cebada Gago, amb número 48 i Guarismo 9.

A això, el regidor de Festes i Tradicions, Sergio Puig, ha destacat: "Estem orgullosos de presentar dos bous a l'altura de les grans ciutats amb tradició taurina d'Espanya". "Pròximament donarem a conèixer el cartell taurí complet amb la resta de bous de les millors ramaderies del país perquè tant els ondenses com els visitants puguen viure unes festes memorables", ha afegit.

Cartell Taurí

Així mateix, el consistori presentarà pròximament el cartell taurí al complet amb els bous de les ramaderies de Domínguez Camacho per a l'encierro del dijous 26 d'octubre i per al dissabte 28 els bous de José Escolar.

Així, els bous braves, de prestigi internacional i trajectòria històrica, seran el millor al·licient perquè Onda torne a reunir milers d'aficionats al món taurí durant el pròxim mes d'octubre. Aquesta primera part de l'imponent cartell taurí continua amb la línia dels últims anys i garanteix que les festes ondenses compten amb el millor espectacle taurí.

Crea la Fira

El consistori ha revelat aquesta setmana el cartell que representarà la Fira d'Onda 2023 sota el lema 'Crea la Fira' de l'autora ondense Rebeca Brun. El cartell guanyador de la present edició representa diversos motius relacionats amb les festes i el municipi com són la música, les tradicions, el patrimoni o la natura. A més, l'obra mostra l'essència d'Onda i de la Fira a través de l'impuls de l'ecologia.

Te puede interesar

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

sdwdd

El PSPV-PSOE acusa al conseller d'Educació de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda"

Redacció
Política 22/09/2023

El portaveu socialista d'Educació a les Corts Valencianes, el castellonenc Jose Luis Lorenz, ha acusat el conseller d'Educació, José Antonio Rovira, de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda a la Comunitat Valenciana"

Newsletter