L'Ajuntament d'Onda presentarà, en l'inici del proper curs escolar, la nova agenda escolar a l'alumnat de Primària i Secundària de la localitat

Aquesta agenda ha estat creada amb la col·laboració d'estudiants onders, que han contribuït amb els seus dissenys creatius

Educació 07 de septiembre de 2023 Redacció Redacció
IMG_0052

Com a novetat, aquesta edició es caracteritza per les definicions que apareixen a les seves pàgines, totes elles relacionades amb la promoció i la recuperació de paraules en valencià que no s'utilitzen amb freqüència o que estan en perill d'extinció. Aquesta iniciativa segueix l'esperit de l'Agència de Promoció del Valencià, que regularment publica una 'paraula de la setmana' a la pàgina web de l'Ajuntament i en els panells públics.

Com és costum, cada any, els alumnes d'una escola de la ciutat s'encarreguen de crear els dibuixos de la agenda, i en aquesta ocasió han estat els estudiants de sisè de Primària de l'Escola Baltasar Rull. La portada d'aquesta edició destaca el dibuix d'una jove, Amira Tijani, mentre que les finalistes són Estela Gimeno i Abir Sadouk.

La regidora d'Educació i Formació, María Ojeda, ha elogiat el treball dels estudiants i la utilitat d'aquesta eina de planificació, afirmant: "La nova agenda escolar reflecteix l'esforç i la creativitat dels nostres joves. Continuarem treballant per enriquir l'educació a Onda i proporcionar als nostres estudiants eines per al seu desenvolupament acadèmic".

Així mateix, com en els últims tres anys, s'ha preparat una agenda adaptada a les necessitats dels alumnes de 1r i 2n de Primària.

Te puede interesar
Lo más visto