L'Ajuntament d'Onda ha dut a terme una sèrie d'iniciatives en el marc del Programa d'Itineraris d'Inclusió Social

Durant el mes d'agost, amb l'objectiu de fomentar la salut i la igualtat de gènere entre els ciutadans de la localitat. Aquestes activitats s'emmarquen en la recerca de promoure la inclusió social i l'equitat de gènere a la comunitat, gràcies a la financiació proporcionada per la Unió Europea a través del Programa Comunitat Valenciana Fons Social Europeu Plus (FSE+) 2021-2027

General 07 de septiembre de 2023 Redacció Redacció
charla090823

Amb l'objectiu de promoure una alimentació més saludable, es van dur a terme dues xarrades informatives sobre aquest tema, dirigides per l'expert en nutrició, Mar Serrano. Aquestes xarrades van tenir lloc els dies 18 de juliol, així com el 9 i 31 d'agost, i van oferir als participants coneixements valuosos sobre com millorar els seus hàbits alimentaris per a una vida més saludable i equilibrada.

A més, els dies 28 de juny, 4 de juliol i 24 d'agost es van organitzar xarrades de sensibilització en igualtat de gènere, com a part dels esforços continus de l'ajuntament per promoure una societat més inclusiva i equitativa. Aquestes xarrades, realitzades per la promotora d'igualtat de l'ajuntament, Cristina Buyo, van proporcionar als assistents l'oportunitat de reflexionar sobre la importància de la igualtat de gènere en la nostra societat i com contribuir a construir un entorn més just i equitatiu.

En aquest sentit, el regidor de l'àrea de serveis socials a la ciutadania, qualitat de vida i família, Òscar Valero, ha destacat que "aquestes activitats són només un exemple dels esforços realitzats per millorar la qualitat de vida dels nostres veïns i promoure la igualtat, la inclusió social i la salut dels ondenses".

Ajudes socials específiques

Així mateix, el compromís de l'Ajuntament d'Onda amb la igualtat d'oportunitats i el suport als sectors més vulnerables de la població es reflecteix en la tramitació d'un total de 40 expedients d'ajudes socials durant la primera meitat de l'any 2023. Aquestes ajudes, per un import conjunt de 20.417,37 euros, estan destinades a persones celíaques i famílies monoparentals, dos grups que requereixen suport específic per millorar la seua qualitat de vida.

Te puede interesar
Lo más visto