Nules se suma per primera vegada a la Setmana Europea de la Mobilitat

Els dies de l’11 al 22 de setembre el transport urbà i el pàrquing subterrani seran gratuïts

General 08 de septiembre de 2023 Redacció Redacció
afafawf

L'Ajuntament de Nules es uneix, per primera vegada, a la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat. En aquest sentit, des de la regidoria de Transport Urbà s'han organitzat una sèrie d'accions principalment destinades a promoure l'ús del transport públic.

D'aquesta manera, del 11 al 22 de setembre, el servei de transport urbà i l'aparcament subterrani seran gratuïts per a totes les persones que els utilitzen. "Amb aquesta iniciativa es vol incentivar la ciutadania a fer servir el transport públic, especialment aquelles persones que no ho fan habitualment. Cal destacar que aquesta campanya coincideix amb les festes del raval de Sant Xotxim i amb la celebració de la Fira Agrícola, que és considerada Festa d'Interès Turístic Autonòmic. Així doncs, aquests dies es podrà fer servir el transport públic i l'aparcament de manera gratuïta per millorar la mobilitat en els diferents desplaçaments", explica l'Adrià Sorribes, regidor de l'àrea.

Totes les persones que tinguin un abonament mensual, tant per al transport públic com per a l'aparcament subterrani, rebran un altre abonament per a compensar els dies de gratuïtat. "Hauran de sol·licitar aquest abonament a l'Ajuntament", puntualitza Sorribes.

Aquest any, un total de 1.536 poblacions d'arreu d'Europa s'han sumat a la Setmana Europea de la Mobilitat, amb 291 d'aquestes poblacions ubicades a Espanya.

Te puede interesar
Lo más visto