Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Carlos Mazón destaca el compromís del Consell en "cuidar, protegir i promoure" les tradicions i les senyes d'identitat valencianes

Indica que el centre de salut de Segorbe disposarà d'una mamografia i que treballarà per a "restituir" els serveis socials i sanitaris al municipi

General 08/09/2023 Redacció Redacció
afafawf

Avança que s'està treballant de manera coordinada amb la Diputació de Castelló i els ajuntaments per a establir ajudes pels efectes de la DANA de la setmana passada. El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha assistit a l'Entrada de Bous i Cavalls de Segorbe, on ha mostrat el seu compromís personal i el del Consell a "cuidar, protegir i promoure" les tradicions com les festes de Segorbe "que formen part de les nostres senyes d'identitat".

Prèviament, el president ha visitat l'Ajuntament, on ha destacat la col·laboració de l'alcaldessa, Mari Carmen Climent, i el seu equip de govern amb el Consell per a restablir la normalitat dels serveis públics, especialment els serveis socials i sanitaris que mereix Segorbe.

En aquest sentit, ha assenyalat que s'està preveient la incorporació d'una mamografia al centre de salut de la localitat, que permetrà a les pacients de l'àrea de Segorbe fer-se les proves en aquest centre i evitar desplaçaments a altres municipis. De la mateixa manera, ha destacat el centre de menors de Segorbe com una prioritat i s'ha compromès a "restituir" aquest centre que ha sigut "injustament tractat amb un alarde de prejudicis intolerable".

D'altra banda, ha avançat que la Generalitat ja està treballant de manera coordinada amb els ajuntaments i la Diputació de Castelló "perquè ens facen arribar el més aviat possible les seves necessitats" i poder reparar els efectes provocats per la DANA de la setmana passada.

Finalment, ha indicat que el Consell "repassarà i actualitzarà" les ajudes compromeses per la Generalitat pels incendis declarats a Villanueva de Viver el passat mes d'abril, perquè "venim a solucionar problemes".

A l'acte també han assistit el vicepresident primer i conseller de Cultura i Esport, Vicente Barrera, i la delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat.

Te puede interesar

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

sdwdd

El PSPV-PSOE acusa al conseller d'Educació de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda"

Redacció
Política 22/09/2023

El portaveu socialista d'Educació a les Corts Valencianes, el castellonenc Jose Luis Lorenz, ha acusat el conseller d'Educació, José Antonio Rovira, de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda a la Comunitat Valenciana"

Newsletter