Nules, una població de la comarca de la Plana Baixa, patit nombrosos danys materials a causa del fenomen meteorològic ocorregut dimarts vesprada, la rebentada tèrmica

La Delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, ha visitat les zones més afectades de la població juntament amb l'alcalde, David García, i representants de la Corporació Municipal

Successos 13 de septiembre de 2023 Redacció Redacció
IMG_2668

Els danys inclouen la caiguda d'uns vint arbres en diversos llocs de la localitat i el terme municipal, com la plaça de la Puerta del Sol, on un arbre va caure damunt d'un vehicle sense causar danys personals. També s'han registrat arbres caiguts al camí de Cantalobos, al carrer María Josefa de Jesús, prop de la Residència de Majors Mare de Déu de la Soledat, al carrer Pascuala Lauterio, a la carretera de la Vilavella i a l'IES Gilabert de Centelles. A més, es van trencar moltes branques en diversos centres educatius i altres llocs públics.

L'alcalde, David García, ha explicat que encara no es pot fer una valoració econòmica dels danys, però el personal municipal ha treballat durant la nit per netejar les vies públiques afectades i realitza actuacions als camins del terme municipal.

També s'han produït danys materials en propietats privades, com la caiguda d'una paret en un habitatge i la cristallera d'un comerç local. Diverses plaques solars també van ser afectades.

L'alcalde ha destacat la importància del suport d'altres institucions i ha mantingut comunicació amb els diferents grups municipals per informar-los de l'evolució de les actuacions realitzades.

Te puede interesar
Lo más visto