La junta local de seguretat aborda l'operatiu per a les pròximes festes patronals d'almenara

L'alcaldessa destaca la col·laboració de la Policia Local amb la Guàrdia Civil dins del protocol VioGen

General 15 de septiembre de 2023 Redacció Redacció
IMG_2692

La Sala d'Actes de l'Ajuntament d'Almenara ha acollit aquest matí la sessió de constitució de la Junta de Seguretat Local per a la present legislatura. Entre els temes tractats destaca l'operatiu per a les festes patronals, la temporada de collites al camp i el protocol VioGen.

L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha presidit la Junta Local de Seguretat amb l'assistència de la Secretària General de la Subdelegació del Govern, Alicia Guillem, que ha representat la subdelegada, així com els responsables de Guàrdia Civil, Policia Autonòmica, Policia Local i la Cap de la Unitat per a la violència contra la dona de la Subdelegació del Govern, Rosa Marco.

Les pròximes festes patronals han centrat bona part de la reunió, en la qual s'ha informat del dispositiu preparat per la Policia Local, la Policia Autonòmica i la Guàrdia Civil per a les properes celebracions, on es posarà més èmfasi en els esdeveniments multitudinaris, així com en altres casos on siga necessari incrementar les dotacions. A més de l'operatiu policial, també hi haurà punts violeta d'informació i assessorament en els esdeveniments amb major afluència de les festes.

Al mateix temps, també s'ha abordat l'operatiu i els preparatius per a la campanya de recol·lecció de cítrics. En aquest sentit, pròximament el Grup Roca realitzarà una reunió informativa destinada als agricultors de la localitat.

Finalment, també s'ha realitzat un balanç sobre els resultats de la col·laboració entre la Policia Local d'Almenara i la Guàrdia Civil en el tema de la violència masclista, especialment dins del protocol VioGen en el qual participa la Policia Local d'Almenara, sent una de les més reconegudes. Per aquests motius, l'alcaldessa, Estíbaliz Pérez, ha volgut felicitar tant la Policia Local com la Guàrdia Civil."

Te puede interesar
Lo más visto