La LXXVI Fira de Maquinària Agrícola i Ramaderia de Nules es consolida com a referent en el sector agrari i citrícola de la província de Castelló

Amb una programació anual que introdueix innovacions amb l'objectiu de modernitzar la fira, aquest esdeveniment ha experimentat un notable creixement qualitatiu en els darrers anys

Cultura 16 de septiembre de 2023 Redacció Redacció
IMG_2698

César Estañol, regidor d'Agricultura, destaca que "la fira s'ha convertit en un punt de trobada essencial per als llauradors i professionals del sector agrari, gràcies a la incorporació de continguts rellevants".

Un dels elements destacats és el "Racó del Llaurador", un espai dissenyat per informar els llauradors sobre les últimes tendències, innovacions i normatives que afecten al sector agrari. Aquest any, el "Racó del Llaurador" oferirà una programació centrada en temes com "Nutrició en els cítrics:

Zn-Mn i Polisacàrids", que serà impartida per dos tècnics d'Agritecno aquesta vesprada de divendres. També es tractaran qüestions rellevants com "El procés d'obtenció de plantes de cítrics", a càrrec del doctor en biotecnologia i director d'AVASA, José Cuenca Ibáñez. A més, es discutiran temes com "Biotecnologia aplicada a la nutrició i control fitosanitari dels cítrics" amb una xerrada a càrrec de Vicente Navarro, gestor de cultius de cítrics i subtropicals de Fertiberia Tech.

La jornada es tancarà amb ponències sobre "La situació actual de la citricultura i les noves varietats" a càrrec del secretari general de la Unió de Llauradors i Ramaders, Carles Peris, i les seves implicacions polítiques en l'agricultura valenciana, amb les ponències de Celestino Recatalá, vicepresident d'AVA-ASAJA València, i José Vicente Guinot, responsable d'AVA-ASAJA Castelló.

Te puede interesar
Lo más visto