Ha començat la Campanya Esportiva d'Hivern i el programa d'Esport Escolar amb una àmplia oferta d'activitats per a totes les edats i preferències

La Regidoria d'Esports ha presentat una àmplia gamma d'activitats dins de la Campanya Esportiva d'Hivern que inclou propostes esportives per a persones adultes de tota edat i intensitat, des de pilates, tai-txí, ioga, zumba i gimnàstica per a la tercera edat fins a la consolidada campanya d'Esport Escolar

General 20 de septiembre de 2023 Redacció Redacció
awdwADAW

El regidor d'Esports, Borja Castell, ha destacat que "la Campanya Esportiva d'Hivern és una peça clau de la Regidoria" i ha subratllat "l'aposta i el compromís de mantenir tota la programació malgrat el pressupost limitat amb què comptem".

Pel que fa a les inscripcions per a les activitats esportives de la Campanya d'Hivern, ja es poden formalitzar al web www.esportsbenicarlo.com a partir d'avui mateix. També hi haurà un termini per a les inscripcions presencials del 20 al 22 de setembre, de 10.00 a 13.00 hores, al Servei Municipal d'Esports.

Cal destacar que del 2 al 6 d'octubre es podrà realitzar el pagament de les activitats al Servei Municipal d'Esports, de 9.00 a 14.00 hores. En cas de no fer efectiu el pagament, la plaça es perd.

Pel que fa al programa d'Esport Escolar, les activitats tindran lloc tant a les instal·lacions esportives municipals com als centres educatius. Les inscripcions es poden realitzar en línia a www.esportsbenicarlo.com, encara que també hi haurà un termini d'inscripció presencial del 25 al 29 de setembre, de 12.00 a 13.00 hores, als centres educatius.

Finalment, pel que fa al programa d'assessorament i prescripció d'exercici físic Viu Actiu, continuarà oferint-se a aquelles persones amb malalties cròniques que ho necessitin, sempre amb la prescripció del metge o metgessa de capçalera.

Te puede interesar
Lo más visto