Onda avança en accessibilitat amb la instal·lació d'un sistema d'àudio pioner al Teatre Mónaco i la sala La Cassola

Mitjançant bucles magnètics, es transmet la senyal d'àudio directament al dispositiu d'assistència auditiva

General 23 de septiembre de 2023 Redacció Redacció
Bucle magnetico_01

Onda continua avançant en el seu compromís de ser una ciutat inclusiva i accessible per a tots els seus ciutadans. En aquesta línia, s'ha instal·lat un sistema d'àudio pioner al Teatre Mónaco i la sala La Cassola, que ja està disponible per al gaudi dels ondencs amb pèrdua auditiva que utilitzen audífons o implants coclears. Aquest sistema garanteix una experiència excepcional de claredat en els espectacles programats.

Això és degut a la implementació d'un innovador sistema de bucles magnètics que transmetrà la senyal d'àudio directament al dispositiu d'assistència auditiva, resolent així el problema de senyals distorsionades o dèbils que afecten a aquestes persones en espectacles sense sistemes d'àudio adaptats.

A més, aquesta tecnologia està adaptada a les taquilles del teatre, garantint que els usuaris no tinguen problemes de comunicació en cap moment. La inversió total per a aquesta millora de l'accessibilitat ascendeix a 14.480 euros, dels quals 5.792 euros han sigut subvencionats per la Generalitat Valenciana.

En aquesta línia, el regidor de Serveis Socials, Qualitat de Vida i Família, Òscar Valero, ha expressat: "Estem compromesos a convertir Onda en una ciutat veritablement inclusiva, on tots els veïns puguen gaudir plenament de totes les experiències i activitats". "Continuarem treballant per assegurar-nos que Onda siga un lloc on la inclusió i la igualtat siguen una realitat", ha afegit.

Te puede interesar
Lo más visto