"Marciano Gómez: "Estem treballant en la creació del pla director per al nou Hospital General de Castelló per a iniciar les obres el més aviat possible"

El conseller de Sanitat ha assistit a la presentació del nou equip directiu del Departament de Salut de Castelló

General 22 de septiembre de 2023 Redacció Redacció
IMG_2738

El conseller de Sanitat, Marciano Gómez, ha ressaltat durant la presentació del nou equip directiu del Departament de Salut de Castelló que des de la Conselleria de Sanitat "estem en el procés de crear el pla director definitiu per al nou Hospital General de Castelló, amb l'objectiu d'iniciar les obres amb la major celeritat possible".

Les parcel·les destinades al nou centre sanitari ja han estat gairebé totes adquirides, segons ha informat el conseller. Gómez ha subratllat la importància d'aquesta infraestructura, "ja que serà el projecte més destacat per a la sanitat de Castelló durant aquesta legislatura i un dels més importants de la província de Castelló".

D'altra banda, el titular de Sanitat ha parlat del nou equip directiu del Departament de Salut de Castelló, "un grup format per professionals de la nostra pròpia institució, amb un profund coneixement de la seva tasca".

"La nostra intenció és posar en marxa polítiques de qualitat, eficiència i satisfacció dels ciutadans el més aviat possible, i estem segurs que l'equip directiu que hem seleccionat serà clau per a aconseguir-ho", ha afirmat Marciano Gómez.

L'equip nou està compost per Raúl Ferrando Piqueres, gerent del Departament de Salut de Castelló; Rocío Ramos Aparici, directora mèdica de l'Hospital General de Castelló; Adelina Corbacho Godes, directora mèdica d'Atenció Primària; Patricia Barrué Galiano, directora d'infermeria; Graciela Alcaide Montoliu, directora d'infermeria d'Atenció Primària; i Lidón Vilar Fabra, directora econòmica.

L'Hospital General de Castelló està en procés d'ampliació i modernització de les seves infraestructures assistencials, com la recentment renovada unitat de farmàcia de pacients externs, així com l'expansió del bloc quirúrgic amb una nova unitat de cirurgia major ambulatòria, que es troba en les últimes fases de les obres.

A més, l'hospital compta amb dues noves ressonàncies magnètiques, tres TAC i un angiògraf biplà d'última generació, i en breu s'iniciarà l'ús d'un equip de radioteràpia intraoperatòria.

Finalment, pel que fa a les obres d'ampliació del servei d'Urgències, el personal tècnic de l'empresa adjudicatària està treballant a les instal·lacions de l'hospital, i es preveu que els canvis comencen a ser visibles la setmana que ve."

Te puede interesar
Lo más visto