El PSPV-PSOE de la província de Castelló ha iniciat el curs polític amb la renovació de la seua executiva provincial

La nova direcció socialista busca construir un projecte polític unificat i sòlid que puga guanyar les eleccions de 2027

Política 30 de septiembre de 2023 Redacció Redacció
Comité 3

El secretari general provincial, Samuel Falomir, ha destacat que "les eleccions de 2027 es guanyen des de hui" i ha instat a tots els socialistes a comprometre's plenament en la tasca de convéncer la ciutadania que el PSPV-PSOE és la millor opció política per al futur.

En aquesta renovació, Falomir ha reforçat a les diputades provincials Maria Jiménez i Merche Galí, nomenant-les vicesecretàries generals i coordinadores d'àrees estratègiques. Aquests nomenaments reflecteixen l'aposta per combinar joventut i experiència per a construir una alternativa sòlida i efectiva.

En el marc del Comitè Provincial, també s'ha aprovat per unanimitat l'informe de gestió de l'Executiva, que va començar la seua tasca en febrer de 2022. Falomir ha elogiat la incansable labor de les agrupacions locals i la militància en les tres eleccions de 2023 i ha reafirmat el compromís de l'seu equip amb les bases del partit i la província de Castelló.

Amb la mirada posada en el nou context polític, Falomir ha destacat la seua intenció de reforçar la coordinació amb les comarques i la societat civil, a més de fortaleixer la comunicació com a eina fonamental per a transmetre les propostes del partit i escoltar les necessitats de la ciutadania. "Estem compromesos a treballar incansablement per a construir un futur millor i tornar l'esperança a aquells que han patit les conseqüències de polítiques radicals".

Te puede interesar
Lo más visto