L'Assemblea de SECOT Castelló, l'associació que agrupa diferents executius sèniors de la província, ha celebrat la seva primera reunió del nou curs al setembre

En aquesta assemblea, s'ha revisat la intensa activitat planificada pels últims mesos de l'any i s'ha aprovat la incorporació de tres nous assessors

General 02 de octubre de 2023 Redacció Redacció
awdawdaw

Durant la reunió, s'han repassat els avenços de diversos projectes en els quals SECOT Castelló continua col·laborant activament en l'últim trimestre de 2023, incloent iniciatives com Empren Plana Baixa, Benicàssim Activa, Move UP, Castelló Global Programa i UJI Startup. A més, es va mencionar la participació contínua dels assessors de SECOT Castelló en xerrades sobre emprenedoria per a estudiants a l’Alcora, així com conferències sobre la bretxa digital en diverses associacions de majors.

El president de SECOT Castelló, Juan José Montoro, va destacar la incorporació de tres nous assessors, elevant el nombre total de membres de l'associació a trenta, cinc dels quals són socis adherits. Els nous assessors són Pepe Badia, pediatra, i els economistes Juan José Cebrián i Enrique Vidal.

Montoro també va informar sobre el canvi en la presidència nacional de SECOT, ja que la Junta Directiva de l'associació va nomenar Fernando Sobrini com a nou president en substitució d'Inocente Gómez el passat 20 de setembre.

Te puede interesar
Lo más visto