El diputat al Congrés per Castelló, Artemi Rallo, ha participat com a ponent reconegut en dret constitucional a les Jornades d'Estratègies contra l'Extrema Dreta

Un esdeveniment celebrat a Estocolm sota l'organització de la Fundació Friedrich Ebert Stiftung. En les diferents taules de debat han intervingut parlamentaris de la família socialdemòcrata i socialista europea, sent Rallo el representant espanyol sota el paraigua del PSOE

Política 03 de octubre de 2023 Redacció Redacció
eafaefg

L'objectiu principal d'aquest fòrum és desenvolupar estratègies pràctiques per a contrarestar els extremismes en el discurs polític quotidià i la vida diària. "Qualsevol esforç per a enfortir la democràcia és poc, i més en el context polític en el qual ens trobem amb una ultradreta desbocada promocionant la supressió de drets als col·lectius més vulnerables", afirma. Rallo reconeix la importància de posar en comú iniciatives que acoten els discursos d’odi i preserven els valors fonamentals de la democràcia i la tolerància. El seu fort, defensa, és l'educació en ciutadania, "el millor antídot per a acabar amb la retòrica polaritzant que condueix a la radicalització i la violència".

"La nostra presència a Suècia demostra el compromís del Partit Socialista d'Espanya en la lluita contra l'extrema dreta i la promoció de valors democràtics sòlids", apunta el castellonenc, per això "des de les institucions promovem l'enfortiment de les institucions democràtiques, el diàleg i construir societats més inclusives".

Durant la seua estada a Estocolm, Artemi Rallo ha mantingut una trobada amb l'ex primera ministra sueca, Magdalena Andersson, en la qual han abordat temes crucials relacionats amb els drets humans i assumptes de rellevància per a Espanya.

Te puede interesar
Lo más visto