L'Ajuntament d'Onda i l'Associació de Comerciants del Mercat Municipal han posat en marxa la campanya 'Merca Rasca' amb l'objectiu de fomentar l'assistència i les compres al Mercat d'Onda

Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració i l'assessorament de la Cambra de Comerç de Castelló, mitjançant un acord conjunt entre ambdues organitzacions

General 03 de octubre de 2023 Redacció Redacció
Mercat Onda

La campanya se centra en una promoció que ofereix més de 1500 premis en forma de targetes rasclo. Els ciutadans poden obtenir aquestes targetes en realitzar compres per un valor mínim de 5 € als llocs de pa, pastisseria i drogueria-perfumeria, i de 10 € a altres llocs participants. D'aquesta manera, es fomenta el comerç local i es premien els clients per les seues compres.

Els premis inclouen descomptes, bosses de ràfia, taulers de tallar de fusta, carmanyoles, bosses plegables de tela i carros de la compra. Aquests premis es podran canviar fins al 4 de desembre de 2023. A més, la campanya inclou un esdeveniment especial, la Festa del Mercat, que se celebrarà el 4 de novembre de 10 a 13 hores a la Plaça Espanya. Durant aquesta festa, hi haurà música, animació infantil i atraccions de màgia, i es lliuraran els regals premiats.

La regidora de Comerç, María Baila, ha subratllat la importància del Mercat d'Onda en l'economia local i ha destacat que és "un motor econòmic i humà de la nostra ciutat que hem de cuidar i potenciar". La campanya 'Merca Rasca' busca incentivar els residents a visitar el Mercat i recolzar els comerciants locals.

El Mercat d'Onda es caracteritza pel seu compromís amb la sostenibilitat, l'oferta de productes de qualitat i de temporada, i l'atenció personalitzada i propera que ofereix als seus clients. És un element vital en la vida econòmica i social de la ciutat que mereix ser recolzat i reforçat.

Te puede interesar
Lo más visto