Compromís per Castelló ha anunciat la seva intenció de proposar accions al ple de l'Ajuntament per limitar els preus del lloguer a la ciutat

El portaveu del partit a l'Ajuntament ha destacat que el dret a l'habitatge és fonamental per a les famílies i que, davant de l'augment dels preus del lloguer, és crucial intervenir en el mercat per garantir aquest dret.

General 03 de octubre de 2023 Redacció Redacció
msg408624966-312288

El portaveu de Compromís ha assegurat que estan explorant diverses opcions perquè l'Ajuntament pugui actuar i declarar les zones com a tensades, amb l'objectiu de limitar els preus del lloguer. Han anunciat que presentaran una Declaració Institucional al ple per instar la Conselleria d'Habitatge a iniciar els tràmits per a declarar Castelló com a zona tensada, cosa que permetria establir un límit als preus del lloguer i facilitaria l'accés a habitatges dignes per a les famílies.

A més, Compromís per Castelló està treballant en una moció per a instar l'Oficina d'Habitatge, que van crear l'any 2015, a elaborar informes que analitzen l'augment dels preus del lloguer, en quins barris té lloc i amb quina intensitat. Això proporcionaria una millor comprensió de la qüestió i ajudaria a abordar el problema de manera més efectiva.

El partit també ha destacat que el govern municipal no pot oblidar una qüestió que afecta la vida quotidiana dels habitants de Castelló i ha instat a prendre mesures per fer front a la problemàtica dels preus del lloguer.

Te puede interesar
Lo más visto