CEEI Castelló, juntament amb Fitplanet, una startup participant en el Programa Òrbita 2023, i la Fundació Azul Marino han organitzat conjuntament una expedició per a recollir residus

Durant la jornada, s'han recollit més de 142 quilos de residus. L'activitat s'emmarca en el context de la sostenibilitat i l'emprenedoria i ha comptat amb la participació de 35 persones, incloent emprenedors, membres de startups i individus compromesos amb la preservació del medi ambient

General 07 de octubre de 2023 Redacció Redacció
foto de grupo recogida Fit Planet 051023

La jornada "residu zero" tenia com a objectiu promoure els paisatges i les riqueses mediambientals de Castelló com a atractius per a l'emprenedoria i, al mateix temps, preservar el medi ambient per evitar que aquests residus arriben al mar i als oceans i protegir la biodiversitat marina.

La jornada va culminar amb una sorpresa de la Fundació Azul Marino, que va alliberar una tortuga marina jove al mar que havia estat en recuperació a l'Oceanogràfic i que va ser anomenada Òrbita.

Aquesta iniciativa no només reflecteix l'esperit emprenedor i la dinamització dels recursos locals per a crear riquesa i ocupació a la província promoguts pel CEEI Castelló, sinó que també demostra el seu compromís social i mediambiental amb l'entorn. La jornada es va realitzar en col·laboració amb Fitplanet i el seu projecte "Clean Ocean," que utilitza plàstics recollits en neteges de platges per confeccionar roba esportiva i protegir les espècies marines.

Te puede interesar
Lo más visto