Onda prepara els pressupostos de 2024 centrats en l'ocupació i la sostenibilitat

L'equip de govern ja treballa en la nova línia de treball que s'aprovarà durant novembre i entrarà en vigor a partir de gener

General 16 de octubre de 2023 Redacció Redacció
wadafa

L'equip de govern s'ha reunit en el Museu del Taulell mentre treballa en l'elaboració dels pressupostos municipals de 2024 que reflecteixen un fort compromís amb dos pilars fonamentals: la creació d'ocupació per als ondenses i la promoció de pràctiques sostenibles que impulsen un futur més saludable i pròsper.

Els pressupostos estan encaminats a abordar els reptes econòmics i mediambientals que enfronta Onda. L'eix central d'aquests pressupostos és la creació d'ocupació i el suport als ondenses en un moment en què l'estabilitat econòmica és de vital importància. En aquest sentit, es preveuen inversions significatives en projectes que promouen la generació d'ocupació i el reforçament de l'economia local com l'impuls de programes d'assessorament, formació i acompanyament de noves iniciatives d'ocupació o la consolidació del centre d'innovació empresarial de l'andana Onda Genera, entre altres.

Un dels projectes estrella d'aquests pressupostos és la iniciativa del Pulmó Verd, que es convertirà en un important motor d'ocupació i sostenibilitat. Aquest ambiciós projecte consistirà en la creació d'un extens espai verd al cor de la ciutat, que no només proporcionarà un entorn natural i saludable per als ciutadans, sinó que també fomentarà la creació d'ocupació en aquest espai.

L'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, ha destacat que aquests pressupostos són una prova tangible del compromís de l'ajuntament amb els seus ciutadans. "La nostra prioritat per a l'any que ve és estar al costat del talent emprenedor i del fort teixit econòmic d'Onda, per a continuar sumant oportunitats i consolidar aquesta història d'èxit com a pol empresarial. Sense oblidar que treballem per deixar una terra millor i més verda a les generacions futures", ha ressaltat la primera edil.

Així mateix, en línia amb anys anteriors, l'equip de govern ha convidat els ciutadans i els grups de l'oposició a participar en el procés de revisió i presentació de propostes per als pressupostos de 2024. Així, mitjançant una escolta activa, s'ha fomentat la participació ciutadana i s'encoratja a tots a compartir les seues idees per a continuar millorant la vida a Onda.

Cal recordar que l'Ajuntament té una pàgina web (participacio.onda.es) on els ciutadans poden consultar iniciatives de govern obert. A més, poden realitzar les seues propostes a través del formulari en línia a <https://forms.gle/ZiqxW5PW2YbAtsPH7>.

Te puede interesar
Lo más visto